x

Baby Woodrose på Studenterhuset

Baby Woodrose på Studenterhuset

Baby Woodrose varmer op til Roskilde Festival ved at give koncert i Studenterhuset i København på fredag i forbindelse med Studenterhusets 20-års jubilæum. Dørene bliver slået op kl. 20.00, og de to grupper, The Untamed og Screamin’ Eric vil være support. Entré: 80 kr. Gratis fadøl.
Studenterhusets 20-årige jubilæum bliver også fejret om lørdagen, hvor Kira And The Kindred Spirits spiller kl 21. Entre: 80 kr. Gratis fadøl.

Baby Woodrose indviede Roskilde Festival på Orange Scene sidste år. I år spiller de på selvsamme scene, men denne gang lukker de søndag den 1/7 kl. 22.00. En sød rammefortælling. Ikke så ringe at have den form for autoritet på Roskildes største scene.

Baby Woodrose har markeret sig det seneste år med koncerter og festivaler i Skandinavien, Europa og USA, to Danmarksturnéer, som vinder af P3 Prisen, nominering til DMA samt med sommerhittet "Everything’s Gonna Be Alright".

I foråret indgik garagerockerne et samarbejde med Peter Belli og indspillede singlen "Nok Af Dig", der blev et kæmpe hit og nåede andenpladsen på P3’s Tjekliste, skønt den kun var udsendt som 7”-vinyl-single.

Baby Woodroses site


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA