x

Skulderskade afbryder Bowie-koncert

Skulderskade afbryder Bowie-koncert

Nyhedsbureauet Reuters oplyser, at David Bowie i aftes måtte afbryde sin koncert i Prag grundet nerveproblemer i skulderen.

Bowie begyndte koncerten forsinket, afbrød den efter en time og vendte så tilbage efter ti minutter og spillede to sange, den ene siddende, støttende sin ene arm. Derpå beklagede han, at han måtte afbryde koncerten grundet nerveproblemer i den ene skulder og forlod scenen.

Aflysningen er bekymrende, ikke mindst for dem, der har set frem til at se Bowie på årets Roskilde Festival næste fredag. Imidertid har hverken Roskilde Festival eller den danske afdeling af hans pladeselskab Sony hørt noget om eventuelle aflysninger af andre koncerter på Bowies Europaturné, oplyser de til GAFFA.dk. Rikke Øxner fra Roskilde Festival tilføjer, at hun tidligere i dag har talt med Bowies management, uden at afbrydelsen i aftes har været på tale.

Bowies har allerede én gang på sin Europaturné været i farezonen, nemlig da han blev ramt af en slikkepind i øjet ved sin koncert i Oslo sidste fredag.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA