x

De Eneste To laver musikfilm

De Eneste To laver musikfilm

De Eneste To debuterer til oktober, og i den forbindelse har de to musikere, Simon Kvamm og Peter Sommer, fundet sammen med filminstruktøren Michael Noer for at lave en visuel følgesvend til deres musik. Filmen får titlen "Østjylland Dreaming", opkaldt efter en af sangene på det kommende album.

Det er filmmagasinet Ekko, der har talt med Noer, som kan fortælle, at filmen vil følge seks karakterer, der inkluderer en tryllekunstner og en slagter, og sidstnævnte vil formodentlig skabe lidt kontroverser. Filmen viser nemlig en hesteslagtning, der skulle være temmelig blodig. Til Ekko siger Noer dog, at der her ikke er tale om en provokation:

"Idéen har været at lave ekspressive og stærke billeder med en dokumentarisk baggrund. Det vil sige, det er folks eget miljø og historier, vi bruger".

Noer kan også fortælle, at optagelserne fandt sted tidligere på måneden mellem Silkeborg og Skanderborg, hvilket var en idé, der kom fra duoen:

"Peter havde idéen om, at det gerne måtte have noget at gøre med en slags rejse mellem Silkeborg og Skanderborg, og derfor var det selvfølgelig oplagt at lave en slags roadmovie".

Det forventes, at "Østjylland Dreaming" vil få premiere inden jul, og ifølge Ekko vil filmen blive distribueret via nettet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA