x

The Script til The Voice '10

The Script til The Voice '10

Radio- og tv-stationen The Voice står 27. september bag showet The Voice '10, hvor en lang række af landets største popnavne går på scenen i Tivoli. Nu udvides programmet med to navne i form af danske Electric Lady Lab og irske The Script.

Trioen bag hittet "The Man Who Can't Be Moved" er til september aktuelle med deres andet album "Science & Faith", der skal følge op på den succesfulde debutplade fra 2008. Albummet gik fem gange platin i hjemlandet, mens det indkasserede to platinplader i England.

Bandet har gæstet Danmark i 2008, hvor deres koncert blev flyttet fra Lille til Store Vega. Men de efterfølgende to danske koncerter, der skulle have været afholdt i juni 2009, blev aflyst på grund af sygdom. Men nu er der altså en ny mulighed for at opleve gruppen, når de går på scenen i København til september.

Her skal de optræde sammen med danske navne som Nik & Jay, Rasmus Seebach, Alphabeat og Medina samt endnu en ny tilføjelse til programmet i form af duoen Electric Lady Lab, der lige nu hitter med sangen "You & Me".

The Voice '10 foregår traditionen tro dagen efter Tivolis sidste åbningsdag, og koncerten kan derfor i år opleves mandag den 27. september 2010. I år er der desuden blevet sat et loft på 25.000 gæster til arrangementet, og da der sidste år var 27.500 gæster til koncerten, opfordres folk til at købe billet i god tid.

Billetter kan købes på Tivoli.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA