x

Amerikanske navne til Aarhus Took It

Amerikanske navne til Aarhus Took It

Sidste dag i september samt de to første dage i oktober kommer til at stå i hiphoppens tegn på Voxhall i Århus, når festivalen Aarhus Took It endnu engang løber af stablen. Folkene bag er nu klar med en flok navne til programmet, der inkluderer de amerikanske navne Pharoahe Monch og Masta Ace.

Den rappende farao er til oktober aktuel med sit tredje album "W.A.R. (We Are Renegades)", hvor han får hjælp af navne som Cee-Lo Green, Jill Scott og Vernon Reid fra Living Colour. Han har udtalt, at albummet trækker på inspirationen af 90'ernes hiphop, men hvordan det lyder, må man vente lidt på at finde ud af.

Man kunne dog forestille sig, at han blandt andet var lidt inspireret af et andet navn på festivalplakaten, nemlig Masta Ace, der i denne periode blandt andet hittede med "Jeep Ass Niguh"og "Born To Roll". Mesteresset har udgivet plader siden 1990, og senest er fra hans hånd kommet albummet "Arts & Entertainment", der er lavet sammen med Edo G.

Derudover er følgende navne blevet tilføjet:

Ruste Juxx (US)
Marco Polo & Torae (US)
AZ (US)
Termanology (US)
Jean Grae (US)
Kasper Spez
Pede B
Odense Assholes
Fler Farver
DeePee
Mikkel Mund
M-Cnatet
Soundclash: LeBon/DixOne vs. Static/Temu

Værter: Jonny Hefty & Jøden

Hus-DJ: DJ Schack

Derudover kan man opleve arrangementet Dansk Rapkavalkade 1988-2010 med navne som MC Einar, RBC, Flopstarz, Faktaposen, Jokeren, Outlandish, Niarn, Majors, Jooks og mange flere, der får hjælp af DJ Static.

Aarhus Took It afvikles i dagene 30. september til 2. oktober.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA