x

Masser af musik til Smukfestuge

Masser af musik til Smukfestuge

Bøgetræerne i Skanderborg er knap stoppet med at vibrere efter årets festival, før arrangørerne nu igen er klar med flere musikalske udfoldelser, denne gang dog som en del af Århus Festuge. Under navnet Smukfestuge præsenterer festivalen ni dage med musik, der inkluderer koncerter med Tina Dickow, Marie Frank, Vinnie Who og The Blue Van (billedet).

Der bliver åbnet 27. august med en koncert med Kill Screen Music, inden Tina Dickow giver solokoncert og Black City, Ginger Ninja og Kenneth Bager følger. Det hele afvikles på Bispetorv i Århus, og dermed er der åbnet op for mere end en uge med koncerter, events og dj's.

I et forsøg på at promovere ny dansk musik vil man også kunne opleve de tre navne fra KarriereKanonen 2010 (Mescalin Baby, Ignug og Hunch Bettors) samt vinderen af Starfighters-finalen 2010, My Evil Twin.

Der er naturligvis gratis adgang til alle koncerterne, og var du gæst på årets udgave af Danmarks Smukkeste Festival og stadig har festivalarmbåndet på, så kan du få en kold fadøl i bytte for armbåndet, hvis serveringsfolkene får lov at klippe det af.

Se hele programmet på SmukFest.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA