x

Turboweekend spiller til støttearrangement

Turboweekend spiller til støttearrangement

En ny københavnsk eventgruppe ved navn Glæd Dig står bag en koncert fredag 27. august, der skal samle penge ind til en kenyansk fodboldskole. Til koncerten kan man blandt andet opleve Turboweekend og Quadron.

Ideen med eventgruppen er, at velgørenhed kan og skal være en sjov og naturlig del af det københavnske natteliv, skriver folkene bag i en pressemeddelse, hvor det også fremgår, at målet er at støtte sociale udviklingsprojekter, der skal støttes.

"Der findes rigtig mange gode initiativer og projekter ude i verden. Det er bare om at komme i gang. Der er brug for penge, for teknisk støtte men måske allermest anerkendelse og bare det, at blive troet på".

Sådan siger Mads Oustrup, der er en af initiativtagerne bag Glæd Dig. Han mener, at der er masser potentiale i vores vestlige forbrugsvaner, og at det uden ekstraomkostninger for os kan give muligheder for andre. Og dette potentiale er for eksempel vores behov for at gå ud og more os, høre noget musik og drikke et par drinks. Så tanken er at bands spiller gratis, sponsorer støtter produktionsomkostninger, og alle deltagere giver et beskedent beløb i entré.

For pengene får de tilgengæld en aften med bands og dj's, og overskuddet går derefter til Kikwetu Youth Soccer Academy – en frivillig drevet fodboldskole i Nairobi, Kenya, som gennem sporten hjælper børn og unge fra de omkringliggende slumkvarterer til en bedre hverdag uden stoffer og kriminalitet.

Glæd Digs første arrangement efter denne model afholdes fredag 27. august i Carlsbergbyens Tap E, og billetter kan købes hos Billetlugen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA