x

Brian Eno udsender nyt album

Brian Eno udsender nyt album

Brian Eno har aldrig været bange for at arbejde sammen med andre, og på hans kommende album, og det første for Warp Records, arbejder den engelske musiker og producer sammen med de eksperimenterende engelske elektroniske musikere Jon Hopkins og Leo Abrahams.

De tre musikere benytter sig naturligvis af både keyboards og computere, men Brian Eno står også krediteret for vokaler på albummet, så måske er det ikke i så høj grad et instrumentalt album som Enos ambient-plader fra 70'erne og 80'erne.

Der er faktisk ikke sluppet meget information ud om projektet, da al information på Brian Enos officielle webside i højere grad handler om de formater, man vil kunne købe udgivelsen i. Der er da også et imponerende opbud af muligheder inklusive et Limited Edition Box Set, der blandt andet indeholder et litografi af Brian Eno, og en Collector's Edition Box Set, der indeholder et silketryk også af Eno.

Det hele kan bestilles via Brian Enos officielle webside, hvor det fremgår at "Small Craft On A Milk Sea" udsendes 2. november i USA, mens det lander 15. november i England.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA