x

Iron Maiden er nummer et

Iron Maiden er nummer et

Albummet "The Final Frontier" er det femtende fra Iron Maiden, og noget tyder på, at de er mere populære end nogensinde. Albummet ligger nemlig lige nu øverst på hitlisten i 21 forskellige lande inklusive Danmark, hvor bandet i hvert fald for en stund har henvist Rasmus Seebach til andenpladsen.

Iron Maiden er dog ikke eneste nyhed i top fem i denne uge, hvor man på en fjerdeplads kan finde debutalbummet fra Naja Rosa. Sangerinden pryder i denne måned forsiden på GAFFA, og albummet har høstet flotte anmeldelser i flere danske medier. Omtalen afspejles nu i fine salgstal, og Naja Rosa er dermed ugens højest placerede danske nyhed.

Der er en enkelt nyhed mere i top ti, hvor Hansi Hinterseer ligger på en niendeplads foran Ann-Mette Elten, der ligger nummer elleve med "Portræt - 30 Bedste sange" og opsamlingspladen "Rasmus Klump - Kom Og Dans", der ligger på en 20. plads.

Derudover er der kun en enkelt nyhed på ugens liste, der kommer fra Johnny Deluxe, der indtager 28. pladsen med deres opsamlingsalbum "De Største Af De Første".

Se hele ugens liste hos Hitlisten.nu.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA