x

Overskud til Red Barnet efter Rock 'n' Royal

Overskud til Red Barnet efter Rock 'n' Royal

Red Barnet kan nu oplyse, at det samlede overskud fra det store arrangement Rock 'n' Royal d. 7. maj i Parken, nøjagtigt er 5,452.141,82 kroner. En pæn sum, må man konstatere. Beløbet går som bekendt til Red Barnets arbejde for de udsatte børn i verden.

– Vi er utrolig stolte over resultatet. Vi vil gerne endnu engang sige tak til de mange sponsorer og tak til publikum, siger Red Barnets generalsekretær Mimi Jakobsen.

Når kronprinseparret igen er på dansk jord efter besøget på Grønland, vil Red Barnet i samarbejde med parret planlægge, hvordan pengene bedst kan fordeles.

– Red Barnet arbejder for de mest udsatte børn i Danmark og i resten af verden. Det er de mest udsatte børn, som i de kommende år får glæde af overskuddet fra Rock 'n' Royal. Når vi har truffet en aftale med kronprinseparret, vil vi naturligvis holde offentligheden orienteret om, hvilke projekter Rock 'n' Royal-overskuddet kommer til at støtte, siger Red Barnets generalsekretær Mimi Jakobsen.

Siden 2002 har Kronprins Frederik fungeret som protektor for Red Barnet. – et samarbejde der gik i gang, da Kronprins Frederik med den øvrige Expedition Sirius 2000 donerede overskuddet fra deres bog om slædeekspeditionen til Red Barnets arbejde for børn i Qaanaaq.

Flere danske virksomheder har støttet Rock 'n' Royal økonomisk. Disse er: SAS, Nykredit, Ferring, LEGO Company, Post Danmark. Part Two, DONG, Tuborg, Jamo, Parken og JP/Politikens Hus samt en række øvrige samarbejdspartnere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA