x

Love Shop på efterårsturné

Love Shop på efterårsturné

Efter fem års pause blev Love Shop alias Jens Unmack og Henrik Hall sidste år genforenet - først til en mindekoncert til ære for deres tidligere guitarist Hilmer Hassig, der døde ved en bilulykke i november 2008, siden til en regulær Danmarksturné, som blandt andet resulterede i fire udsolgte koncerter i København.

Dengang luftede Love Shop et enkelt nyt nummer, med titlen "Fester I Danmark", og siden offentliggjorde de, at de denne sommer ville gå i studiet for at arbejde på sange til et nyt album. Og det har de gjort. Hvornår det nye album udkommer, vides endnu ikke, men nu har Love Shop i hvert fald offentliggjort en efterårsturné, hvor de lover at lufte nogle af de nye sange.

Turnéen bringer Love Shop til følgende byer:

Torsdag den 11.11 – Studenterhuset, Aalborg.

Fredag   den 12.11 – Godset, Kolding

Lørdag   den 13.11 – Train, Århus

Torsdag  den 18.11 – Gimle, Roskilde

Fredag    den 19.11 – Posten, Odense

Lørdag    den 20.11 – Store Vega, København

Billetsalget begynder i dag 30. august klokken 12 via GAFFA Live

Love Shop debuterede i 1990 med albummet "1990" og udgav syv plader til og med "National" i 2003, inden de året efter proklamerede, at de holdt pause på ubestemt tid. Senere samme år meddelte Hilmer Hassig, at han forlod gruppen, og siden har både Jens Unmack og Henrik Hall kastet sig ud i succesfulde solokarrierer.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA