x

Stone Sour til Vega

Stone Sour til Vega

Slipknot befinder sig for tiden i noget af et limbo efter bassisten Paul Grays død af en overdosis i maj. I mellemtiden har to af medlemmerne, sanger Corey Taylor og guitarist James Root, kastet sig over deres andet, lidt blødere, med dog stadig aggressive band, Stone Sour, som de har sammen med guitaristen Josh Rand, bassisten Shawn Economaki og trommeslager Roy Mayorga. Gruppen er lige på trapperne med deres tredje album, "Audio Secrecy", som er på gaden 6. september. Albummet følger op på "Come What(ever) May" fra 2006, der gik ind som nummer 4 på Billboard's Top 200 Album Chart, solgte over 500.000 eksemplarer og fik en pæn firstjernet anmeldelse i GAFFA.

Stone Sour følger albummet op med en turné, der bringer dem til Store Vega i København 16. november klokken 20. Sidst, de gæstede Danmark, var det i det nu hedengangne Pumpehuset i København i februar 2007, hvor anmelder Anders Frandsen tildelte bandet hele fem stjerner.

Med sig som support har Stone Sour denne gang Hellyeah, som er noget af en metal-supergruppe. Bandet består nemlig af Pantera/Damageplan-trommeslager Vinnie Paul, sanger og guitarist Chad Gray og Greg Tribbett fra Mudvayne samt Nothingface-guitarist Tom Maxwell og bassist Bob Zilla, ligeledes fra Damageplan.
 
Billetsalget til koncerten 16. november starter på torsdag 2. september kl. 10 via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA