x

LCD Soundsystem ikke slut alligevel

LCD Soundsystem ikke slut alligevel

I april måned skrev GAFFA, at LCD Soundsystems frontmand James Murphy ikke vil udgiver flere album med sit band. James Murphy udtalte efterfølgende til den engelske avis The Guardian: "(...) jeg har altid sagt til mig selv, at jeg ikke ville lave LCD når jeg fyldte 40", og at: "den eneste grund tll at jeg ville lave en plade mere, ville være kommercielle grunde, og det er ikke grund nok...Det virker som om, at noget jeg ikke ville have skulle ske, skete: Jeg ser LCD Soundsystem som et lysende eksempel på at det er vigtigere at have en ordentlig idé, end at være talentfuld."

Da fyldte menneskeflokke troppede op til koncerterne med LCD Soundsystem til årets Roskilde Festival og Strøm Festival, var det altså med disse tanker i baghovedet, og der har helt sikkert været en skærpet interesse for bandets koncerter af samme grund. Nu virker det imidlertid til, at der er nyt håb for LCD Soundsystem-fans derude. Den nu 40-årige James Murphy udtaler til online-magasinet The Quietus, at han ikke udelukker, at der kunne komme et album mere fra deres hånd, frontmanden ønsker blot at skrue ned for blusset i det tidsslugende musikerliv: "Vi vil udgive nogle 12" plader og sådan noget. Jeg har bare brug for, at det ikke er nogen stor ting."

I interviewet omtaler han blandt andet, at et samarbejde med albumaktuelle Arcade Fire har været på tale, mens han også meget gerne vil have tid til DFA Records. Pladeselskabet som James Murphy er en del af. "Jeg vil stadig lave musik. Vi vil måske endda lave et album. Jeg står bare af toget med hensyn til at lave professionelle albums."

De mange LCD Soundsystem fans kan altså for en stund ånde lettet op, selvom der dog endnu ikke foreligger planer for en ny udgivelse fra lydsystemets hånd. Læs desuden hele interviewet på The Quietus her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA