x

Hør samarbejdet mellem Bon Iver og Kanye West

Hør samarbejdet mellem Bon Iver og Kanye West

Kanye Wests kommende plade, der med al sandsynlighed kommer til at hedde "Dark Twisted Fantasy", indeholder efter sigende en god del af samarbejder. En af de mere opsigstvækkende og genre-krydsende samrbejder er med indie-musikeren Justin Vernon, der er manden bag Bon Iver og stemmen bag Volcano Choir. GAFFA har tidligere skrevet om samarbejdet, der blandt andet betød, at Justin Vernon måtte en tur til Kanye Wests studie på Hawaii.

Nysgerrige fans af Kanye West og Justin Vernon kan nu få en smagsprøve på de to musikeres samarbejde. Nummeret "Monster" ligger nemlig til gratis download på Kanye Wests officielle hjemmeside.

Justin Vernons bidrag er især tydelig i nummerets intro, hvor en dyster Justin Vernon-vokal, i flere lag, er sat ind i en hiphop-kontekst. Det er altså en anden Justin Vernon end man er vant til, om end bidraget lyder lovende.

Udover Justin Vernon er også rapperne Jay-Z, Rick Ross og Nicki Minaj med på nummeret, der hver især supplerer med et vers.

Albummet, der er sat til at udkomme den 15. november, skal desuden være med bidrag fra Beyonce, Kid Cudi, John Legend, mens både Q-Tip, Pete Rock og RZA er med på produktionssiden.

Hent sangen "Monster" her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA