x

Vinnie Whos releasefest er på Simons

Vinnie Whos releasefest er på Simons

Bag pseudonymet Vinnie Who finder man Niels Bagge, der i dag mandag 30. august debuterer med albummet "Then I Met You". I den forbindelse inviterer GAFFA, PDH og EMI Music til et brag af en releasefest.

Vi skrev forleden om begivenheden, men da var det hemmeligt, hvor Vinnie Who havde tænkt sig at fejre udgivelsen af debutalbummet. Men vi kan nu afsløre, at festen finder sted på Simons, Store Strandstræde 14 i København K.

Festen starter klokken 19:00. Der er fri adgang for alle og ingen gæsteliste, så kom tidligt og brænd mandag aften af sammen med Vinnie Who og et overflødighedshorn af fede dj's.

Der skal naturligvis også være livemusik til festen, så Vinnie Who spiller materialet fra det nye album live klokken 20:30.

GAFFAs anmelder Erik Barkman har i øvrigt tildelt albummet fire stjerner og skriver blandt andet:

"Vinnie Who står for gedigen kvalitetspop med kant og personlighed. De kølige synths, høje vokaler og pumpende diskorytmer er fællesnævnere på Then I Met You, men de dækker over et sammensat og varieret udtryk. De fleste har sikkert hørt hittet What You Got Is Mine, albummets med afstand mest iørefaldende sang. Men der er masser af højdepunkter her, f.eks. Accident Or Will, der åbner til lyden af galopperende congas og runder både Yello-blæsere og Michael Jackson-hvin undervejs. Eller isnende Rise With You med de tykke Laurie Anderson-synthflader og store, dramatiske strygere, eller All I Can Do, hvor Radiohead-inspirationen titter frem i en rørende lille klaverballade."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA