x

George Michael på afvænning efter trafikuheld

George Michael på afvænning efter trafikuheld

Som vi tidligere har skrevet om, kørte George Michael i juli direkte ind i en fotoforretning efter at have kørt bil dybt påvirket af cannabis, ligesom han havde cannabis i bilen. George Michael har tidligere haft problemer med sit cannabismisbrug, hvor han eksempelvis engang faldt i søvn i sin bil midt i et kryds efter at have røget store mængder cannabis. I ingen af episoderne er der dog sket personskade.

George Michael har nu på sin hjemmeside oplyst, at han efter trafikuheldet gik i behandling for at komme ud af sit misbrug. Han skriver: "Personlige problemer, som jeg har prøvet at kæmpe med selv, har helt klart fået mig ud af kontrol. Jeg er ked af, at min stolthed har forhindret mig i at søge hjælp før nu. I må forstå, at det vil være forkert af mig at gå i detaljer, før retssagen er overstået, men jeg synes, at I skal vide, at jeg dagen efter hændelsen blev indskrevet på en klinik for et 14-dages afgiftningsprogram her i London, et program, som er blevet fulgt op af vedvarende rådgivning flere gange om ugen. Som sædvanlig er jeg overvældet over den støtte og den stærke bekymring, som så mange af jer har udtrykt, verden over."

George Michael blev øjeblikkeligt idømt seks måneders frakendelse af kørekortet. Han skal desuden møde i retten 14. september, hvor han er tiltalt for besiddelse af cannabis og for at køre bil i påvirket tilstand. Han risikerer en ubetinget fængselsstraf, hvis han bliver kendt skyldig.

I en mindre alvorlig sammenhæng er George Michael 27. september aktuel med genudgivelsen af sit første soloalbum "Faith", et album, der første gang udkom i 1987.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA