x

U2 måske snart ude med lækkert box-set

U2 måske snart ude med lækkert box-set

U2´s (sædvanligvis troværdige) guitarist The Edge siger nu, at bandet overvejer at udsende et box-set fyldt med sjældent og aldrig-udgivet materiale. Bandet ligger nemlig inde med en masse sjældne optagelser – af forskellig kvalitet.

”Vores pladeselskab har antydet at det kunne være rigtig fornuftigt at udsende noget af dét vi har liggende. Og jeg tror personligt de har ret”, fortæller guitaristen, og fortsætter: ”Vi har en hel masse materiale vi skal have gennemgået – og ligeså snart vi får tid vil vi gøre det. Hvert album har f.eks kastet tre-fire sange ekstra af sig – sange som er udmærkede – men bare ikke kom med, så der er en helvedes masse numre dér. Nogle af dem har ufærdige tekster, nogle er endt som B-sider, og endelig er der nogle vi bare har beholdt for sjov – men fælles for alle numrene, er at medmindre vi udgiver dem på et box-set – får de aldrig set dagens lys”, hedder det i følge ananova.

Under samme interview fortæller The Edge i øvrigt også, at bandets seneste udgivelse, All That You Can’t Leave Behind, nok er deres første succesfulde forsøg på at blande humor og musik. Og det glæder ham, for – som han siger – ”vi var blevet uigenkendeligt tykfjæsede karrikaturer af os selv” i tiden efter udgivelsen af hit-albummet The Joshua Tree.

Så kan vi jo bede lidt for det - mens vi gisper i varmen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA