x

Band Of Horses til København

Band Of Horses til København

Seattle-bandet Band Of Horses spiller onsdag 1. september på Voxhall i Århus, to en halv måned efter de spillede i Falconer Salen i København. Alligevel er bandet nu klar til at vende tilbage til hovedstaden for at give endnu en dansk koncert på denne turné. Band Of Horses har nemlig netop offentliggjort en stribe europæiske koncertdatoer for 2011 på deres officielle webside, og her fremgår det, at bandet rammer København igen til næste år.

Denne gang er det dog Tap1, der skal lægge lokaler og scene til besøget fra Ben Bridwell og resten af hesteflokken, der tidligere på året udsendte sit tredje album "Infinite Arms". Koncerten kommer som et af de sidste jobs på den netop annoncerede Europaturné, der strækker sig fra slutningen af januar til slutningen af februar 2011.

Da koncerten er blevet annonceret via gruppens webside, vides det endnu ikke, hvornår billetsalget sættes i gang. Men det skulle dog ligge fast, at Band Of Horses lægger vejen forbi Danmark 19. februar for at give koncert i Tap1 i København.

Opdatering:

Koncertarrangøren Beatbox Booking har netop bekræftet koncerten med angivelse af, at billetsalget begynder mandag den 6. september klokken 10 via GAFFA Live

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA