x

My Name Is Legion holder releasefest

My Name Is Legion holder releasefest

Bag navnet My Name Is Legion gemmer sig den 25-årige Rasmus Poulsen, der på mandag den 6. september udgiver sin debut-ep "Solders". My Name Is Legion er på indspilningerne kun udgjort af Rasmus Poulsen, som et såkaldt "soveværelseprojekt", men live er My Name Is Legion udvidet til en kvintet.

Netop denne kvintet vil man på lørdag den 4. september kl. 21.00 kunne opleve på Loppen på Christiania i København, da My Name Is Legion fejrer deres kommende udgivelse med en gratis releasefest, med besøg fra flere prominente københavnske orkestre, som for eksempel Alcoholic Faith Mission og Before The Show.

My Name Is Legion bevæger sig indenfor en hybrid, som Rasmus Poulsen selv betegner som "singer/songwriter-techno" hvor man menneskeliggør technoen, og som "Et umage ægteskab mellem Tiësto og Thom Yorke". Musik man både "kan gå amok til på en klub, men også fordybe sig i derhjemme". Rasmus Poulsen fortæller endvidere om genrevalget:

"Jeg kan mærke, at det provokerer folk, når det alvorlige blandes med det her overfladiske, corny technounivers. Jeg elsker techno, men jeg kommer fra indierock, så jeg har brug for, at min egen musik rummer begge udtryk. Det giver musikken en særlig dynamik."

Udover det yderst kvalitative program, vil der også være en afterparty. Hvor den afholdes er dog imidertid ikke offentliggjort endnu.

 

Programmet til releasefesten er:

Live:

My Name Is Legion

Alcoholic Faith Mission

Before The Show

Stærosaurus

Dj's:

Jojo Dj Team (Rust, Rebekkamaria)

Cecilie Brandel (Dameulove, Rust)

Carl-Emil (Elektronisk tirsdag)

Missekatten (Jolene)

Rasmus Lützen (Culturebox)

Ink Ink Dj's (Dunkel)

Brian Batz (Sleep Party People)

 

Se en video om hvordan debut-ep'en "Soldiers" blev lavet i en gammel bunker:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA