x

Kashmir udgiver vinyl-ep i samarbejde med Hi-Fi Klubben

Kashmir udgiver vinyl-ep i samarbejde med Hi-Fi Klubben

Det var i juni måned, at Kashmir genudsendte hele bandets bagkatalog på vinyl, hvormed svært opdrivelige vinylplader pludselig blev tilgængelige igen – og i de første to albums tilfælde var det første gang, de overhovedet udkom i dette format. Som vært for receptionsarrangementerne havde bandet valgt Hi-Fi Klubben, og på en endnu ukendt dato i slutningen af september udfoldes så næste kapitel i samarbejdet mellem bandet og hi-fi-forhandleren så.

En ekslusiv vinyl-ep, der har fået navnet "Extraordinaire", vil blive udgivet i samarbejde med Hi-Fi Klubben, og den vil rumme numrene "Zitilites" (fra albummet af samme navn) og "It's OK Now" (fra "The Good Life") på den ene side og "Danger Bear" (fra "Trespassers") og Break Of The Avalanche på den anden. Sidstnævnte udkommer her for første gang i fysisk form, da det hidtil kun har været tilgængeligt i en kort periode på iTunes i forbindelse med forudbestilling af Trespassers.

Ud over samarbejdet omkring udgivelsen af ep'en står Hi-Fi Klubben desuden for et arrangement, hvor ep'en vil blive spillet på et selvsagt lækkert anlæg, ligesom Kashmir vil være til stede og holde et oplæg, inden de efterfølgende besvarer spørgsmål fra de tilstedeværende. En invitation rummende tid og sted fås ved at melde sig ind i Hi-Fi Klubbens kundeklub, hvilket er ganske simpelt og gratis og foregår via hifiklubben.dk. Der forventes kun at være plads til 75-80 mennesker, så man skal være hurtigt ude, når invitationen først er sendt ud.

Om motivationen for at samarbejde med bandet fortæller Hi-Fi Klubbens kundeklubmanager, Martin Kjær Skou:

– Der er så mange fællestræk mellem os og Kashmir. Indbyrdes i bandet snakker medlemmerne måske ret forskelligt om musik, men det hele udspringer af den samme passion og entusiasme. Og det er den samme fornemmelse og oplevelse, som vi selv har i Hi-Fi Klubben, og som vores kunder har – uanset om de så lytter til jazz, klassisk, pop eller heavy metal. De vil gerne have et forhold til musikken, der er ud over det sædvanlige.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA