x

Avenged Sevenfold i Amager Bio

Avenged Sevenfold i Amager Bio

Til trods for, at de californiske metalrockere i Avenged Sevenfold i december 2009 mistede trommeslager James "The Rev" Sullivan (længst til højre på billedet, red.), gæster bandet Amager Bio d. 18. november - denne gang med ingen mindre end Mike Portnoy bag trommerne.

Bandets 5. og seneste album "Nightmare" røg direkte ind som #1 på den amerikanske albumhitliste, og siden har bandet turneret i USA for at promovere det nye album. Bandet vil senere spille en række koncerter i Europa, hvor kvintettens anden optræden i Danmark kommer til at foregå i Amager Bio.

Første gang Avenged Sevenfold gæstede Danmark, var det som opvarmning for Iron Maiden i Horsens 2008. Denne gang står de på egne ben, med et solidt nyt album i ryggen. Bandets 5. studiealbum er dedikeret til nu afdøde James "The Rev" Sullivan, som desværre kun nåede at indspille enkelte tromme- og vokalspor på pladen.

Forsanger M. Shadows har tidligere udtalt til Hard Drive Radio om det nye album:

"Det nye album, "Nightmare", er dedikeret til hans minde, og selvom det ikke direkte er et konceptalbum, så er The Rev omdrejningspunktet".

Ifølge bandets egen hjemmeside er Mike Portnoys indtræden i bandet kun midlertidig under turneen, så denne optræden bliver nok den eneste chance for at opleve Mike Portney bag trommerne i Avenged Sevenfold, som gæster Amager Bio d. 18. november 2010.

Billetsalget starter mandag 6. september kl. 10, og billetter kan købes via billetlugen.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA