x

Spleen United giver forsmag på nyt album

Spleen United giver forsmag på nyt album

Spleen United har det seneste års tid, med undtagelse af en række amerikanske koncerter, fokuseret på arbejdet med deres kommende plade, som forventes udgivet i 2011. 

De som ikke er tålmodige nok til at vente så længe, kan nu glæde sig over, at bandet har valgt at spille to koncerter til efteråret i Danmark. Formålet med koncerterne er netop at introducere den nye musikalske retning, som bandet har bevæget sig i.

"Den bedste introduktion til vores nye lyd og univers er gennem en live-koncert – det er den situation, det nye materiale er skrevet til. De nye sange er mere elektroniske og technoinspirerede. Det er ikke musik, som du er nødt til at kende i forvejen for at blive revet med. Derfor virker det naturligt at spille en masse af vores nye materiale ved disse koncerter," siger forsanger Bjarke Niemann, der dog lover, at der også bliver plads til sange fra bandets to plader "Godspeed Into the Mainstream" fra 2005 og "Neanderthal" fra 2008.   

I forbindelse med koncerterne har Spleen United lavet et specielt mixtape, som man vil kunne downloade 12 timer inden koncerten. Dette mixtape er sammensat som Spleen Uniteds bud på, hvordan du bedst varmer op til deres koncert: "Lyt til det hjemmefra, så er du i den rigtige stemning, når du ankommer sidst på aftenen", lyder det fra Spleen United, der først går på scenen omkring midnat i Århus og København. Den fortrykte download-kode på billetterne giver desuden adgang til singlen "Sunset to Sunset".

 

Spleen United kan opleves i:

Vega, København d. 30. oktober. Billetter kan købes via GAFFA Live

Train, Århus d. 5. november. Billetter kan købes via Train.dk

Billetsalget starter mandag d. 6. september 2010


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA