x

Hansi Hinterseer topper hitlisten

Hansi Hinterseer topper hitlisten

Man må sige, at de forskellige genrer afløser hinanden på den danske albumhitliste. I sidste uge gik metalveteranerne Iron Maiden direkte ind på førstepladsen med deres nye album "The Final Frontier", og i denne uge er det den østrigske slagerkonge Hansi Hinterseer, der er gået op på førstepladsen med "Ich Hab Dich Einfach Lieb" efter at have debuteret på en niendeplads i sidste uge. Iron Maiden er gået ned på en ottendeplads, men den langvarige hitlistetopper Rasmus Seebach ligger nummer to.

Ugens højeste nyhed er Thin Lizzys "The Boys Are Back In Town" med undertitlen "Danish Collection". Anden nyhed er Lasse og Mathilde med deres "Alle De Bedste + 30 Års Jubilæumskoncert" på plads nummer 25. Tredje nyhed i top 40 er de danske metaldebutanter Shotgun Revolutions "Join The Revolution", som går ind på en 30. plads. Sidste nyhed i top 40 er endnu en opsamling, nemlig Gloria Estefans "The Very Best Of" på plads 39.

I top 40 finder vi også en enkelt re-entry, nemlig Guns N' Roses, der går ind på en 34. plads med "Greatest Hits".

Tracklisten toppes i denne uge igen af Eminem feat. Rihanna med "Love The Way You Lie". Øverste nyhed er Lucy Love, der debuterer på 18. pladsen med sin nye single "Poison". Saybia-sanger Søren Huss går ind som nummer 22 med sin solo-debutsingle "Et Hav Af Udstrakte Hænder", Katy Perry er ny som nummer 28 med "Teenage Dream", Usher featuring Pitbull er nye på 29. pladsen med "DJ Got Us Falling In Love", og endelig er Mohombi helt i bunden af top 40 ny med "Bumpy Ride".

På tracklistens top 40 finder vi også en enkelt re-entry, nemlig Maroon 5's "Misery", der er tilbage på hitlisten, på plads nummer 33.

Se hele ugens liste hos Hitlisten.nu.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA