x

Wendy James på vej med album

Wendy James på vej med album

Det er ved at være længe siden, man har hørt noget til den tidligere Transvision Vamp-sangerinde Wendy James, der ellers var ganske meget i vælten i slutningen af 80'erne, da Transvision Vamp hittede med numre som "I Want Your Love" og "I Don't Care", mens Wendy James førte sig frem i diverse medier, ofte med temmelig lidt tøj på.

I 1993 udgav hun så sin første soloplade, "Now Ain't The Time For Your Years" med sange skrevet til hende af Elvis Costello og hans daværende kone, Cait O'Riordan, men da pladen floppede, forlod hun musikbranchen. I begyndelsen af årtusindet dannede hun så gruppen Racine, som udgav to plader i henholdsvis 2004 og 2007, uden at ret mange opdagede det.

Nu prøver Wendy James så igen, denne gang med et nyt soloalbum med titlen "I Came Here To Blow Minds". Albummet udkommer digitalt 19. oktober. Det er indspillet i Paris i studiet APC, mikset i Sydney af Scott Horscroft (Presets, Jet, The Vines) og mastereret i New York med Fred Kevorkian (Iggy Pop og The White Stripes). Wendy James har selv skrevet og produceret albummet.

Wendy James på MySpace

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA