x

Alcoholic Faith Mission i studiet - og på vej udenlands

Alcoholic Faith Mission i studiet - og på vej udenlands

Københavnske Alcoholic Faith Mission har fået masser af roser for deres tre album og for stribevis af koncerter i ind- og udland, og de er nu gået i studiet for at arbejde på deres fjerde udspil. Samtidig er de blevet inviteret til at spille på årets Iceland Airwaves-festival i Island og på den store branchefestival CMJ i New York. Begge dele sker i oktober.

Alcoholic Faith Missions seneste album "Let This Be The Last Night We Care" har kun et halvt år på bagen, men de seks faste medlemmer i gruppen er som nævnt allerede gået studiet igen. Her har de allieret sig med en række gæster, blandt andre et hold strygere, en blæsergruppe og et mandekor af venner og kollegaer fra det nystartede Copenhagen Collective; et musikkollektiv af københavnske bands, som på kryds og tværs deltager i hinandens projekter.

De nye optagelser kommer til at danne basen for album, som vil udkomme i 2011 i både Europa, USA og Japan.

Herhjemme kan Alcoholic Faith Mission opleves live på Musikcafeen i Århus 9. september og på Musikcafeen, Huset i København 25. september.

Alcoholic Faith Misson debuterede i 2006 med albummet "Misery Loves Company", som i 2009 blev fulgt op af "421 Wythe Avenue" og i marts af "Let This Be The Last Night We Are". De første to album fik pæne firstjernede anmeldelser af GAFFA, som gik helt op i fem stjerner, da "Let This Be..." skulle bedømmes og blandt andet følgende ord fra anmelder Michael José Gonzalez:

"På Alcoholic Faith Missions tredje album spiller den københavnske kvintet på flere tangenter end tidligere. "Udtrykket er blevet lidt rigere, de elektroniske elementer er reducerede, og hist og her har de følsomme singer/songwriter-sange fået et skud indie-pop."

Om gruppen så kan holde niveauet, finder vi ud af engang næste år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA