x

Karpe Diem til Rust

Karpe Diem til Rust

Hvis du siger "Hva'ba?" ved navnet Karpe Diem, så er det måske forståeligt. Men den norske hiphop-duo har i hjemlandet nogenlunde status som en blanding af Nik & Jay og Outlandish, og nu kommer de så til Danmark for at give deres første koncert herhjemme - og måske udvide fanbasen efter at have spillet på alle de største festivaler i hjemlandet sommeren over. Det sker på Rust i København søndag den 31. oktober.

Karpe Diem blev dannet i 2000 og består af Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid, Chirag Rashmikant Patel og deres faste dj, Greger Thorvaldsen, også kendt som DJ Regelgreger. De tre mødtes første gang, da de startede på Oslo Handelsgymnasium i 2000. Medlemmerne har rødder i både Indien og Egypten, og det høres på deres musik, som dog har norske tekster. I 2004 debuterede de med ep'en "Glasskår", og i 2006 udgav de så debutalbummet "Rett Fra Hjertet".
 
I 2008 fulgte de albummet op med "Fire Vegger", der gav dem deres store gennembrud og blandt andet indbragte dem den eftertragtede norske "Spellemannprisen", Norges svar på Danish Music Award. Dette forår kom så albummet "Aldri Solgt En Løgn", som gik direkte ind på 2. pladsen på den norske VG-liste, den officielle hitliste, hvor de i øvrigt indtil videre har ligget 19 uger.

Karpe Diem, Rust, søndag den 31. oktober

Billetsalget til koncerten er i gang via Billetnet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA