x

Goodiepal og P1 blandt vinderne af årets Heinrich Pris

Goodiepal og P1 blandt vinderne af årets Heinrich Pris

For andet år i træk uddeles der ti Heinrich-priser til mennesker eller institutioner, der bryder mønstre, og disse priser overrækkes 23. september til et show i Den Grå Hal, hvor der vil blive leveret underholdning af Master Fatman, WhoMadeWho, Kira Skov med flere.

Blandt årets vindere vinder man radiostationen P1, lydkunstneren Goodiepal, Thorkil Sonne fra IT-firmaet Specialisterne (der kun ansætter folk med autisme og Aspergers-syndrom) og foreningen HopeNow, der hjælper ofrene for menneskehandel.

Vinderne er fundet af en jury, der udover at indeholde initiativtagerne til prisen, Anna Petri, Anika Lori, Sigrun Gudbrandsdottir og Signe Løvetand, også inkluderer instruktøren Søren Fauli, kunstneren Simone Aaberg Kærn, tv-værten Mads Brügger, skuespillerinden Ellen Nyman og Kunstgruppen Ingen Frygt.

Når statuetterne skal uddeles i Den Grå Hal, sker det med Master Fatman som vært, og med et husorkester ledet af Jeppe Saugmann (Abdullah S). Det hele kan opleves 23. september, og billetter kan købes via Billetnet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA