x

Love Shop udgiver ny single

Love Shop udgiver ny single

Efter mere end fem års pause tog Love Shop i 2009 på en Danmarksturné, som bragte Jens Unmack og Henrik Halls orkester rundt til en række velbesøgte koncerter i landet, blandt andet med fire udsolgte koncerter i København. GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt beskrev med ambivalente følelser, om gendannelsen, at: "Det svarer jo næsten til at gendanne The Beatles uden Lennon og Harrison - eller The Smiths uden Johnny Marr", efter eks-medlem Hilmer Hassigs tragiske død i 2008. Men trods alt gav han rock/popperne fem stjerner for deres turnéstart i Herning, ligesom bandet fik mange rosende ord med sig på deres turné.

Derfor har det også ligget lige for at genoptage Love Shop-samarbejdet på et mere direkte fremadrettet plan, hvorved Jens Unmack og Henrik Hall, sammen med producer- og Love Shop-keyboardspiller Mikkel Damgaard, efter sigende har været i studiet hele sommeren og arbejdet med nye sange.

Bandets single-udspil i syv år er nu tilgængelig, og den bærer titlen "Redningsklar". Hvorvidt resten af albummet, der forventes at udkomme i slutningen af oktober, kan leve op til gamle fans' forventninger, bliver herefter spændende at høre.

Singlen er nu tilgængelig på diverse download sider. Se i øvrigt listen på bandets danske turnédatoer i november nedenfor, og hør singlen "Redningsklar" (via bandets Soundcloud) her: Redningsklar 

Torsdag den 11.11 – Studenterhuset, Aalborg.
Fredag   den 12.11 – Godset, Kolding
Lørdag   den 13.11 – Train, Århus

Torsdag  den 18.11 – Gimle, Roskilde
Fredag    den 19.11 – Posten, Odense
Lørdag    den 20.11 – Store Vega, København


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA