x

Skream og Benga kommer til Århus

Skream og Benga kommer til Århus

Den 1. oktober får århusianerne igen mulighed for at høre de to musikere Skream og Benga, der begge har spillet en afgørende rolle i dubsteppens udvikling siden genrens indtog i 1999. Dubstep tager den tunge subbas og de snørklede og hektiske trommespor fra drum'n'bass, og den er endnu et eksempel på en engelsk subgenre, der har arbejdet sig fra undergrund til radiostationernes bedste sendeflade. Benga og og Skream har i samarbejdet Magnetic Man, der består af de to musikere samt produceren Artwork, senest haft en del airplay på P3 med nummeret "I Need Air" som blev ugens uundgåelige i midten af august måned.

Oliver Jones (Skream) og Beni Adejumo (Benga) mødte hinanden i London-forstaden Croydon, hvor Skream arbejdede i en pladeforretning. I fritiden nørklede de to med elektroniske produktioner, hvor onde basser og vrælende synthesizere blev deres fortolkningsredskab. Som tiden er gået er produktionerne blevet mere iørefaldende og dermed kommercielle, hvilket har bragt de to producere og DJs verden rundt. Således har både Benga og Skream besøgt Danmark ved tidligere lejligheder, i både Roskilde, København og Århus.

Benga og Skream gav en overbevisende dubstep lektion i august 2009, hvor Present Aarhus inviterede til Dubstep Mania i Ridehuset. Benga gav ligeledes imponerende og udsolgt solooptræden på Train i april 2009. Så der er noget at glæde sig til for det bashungrende østjyske publikum.

Billetter til koncerten den 1. oktober på Train i Århus sælges blandt andet via GAFFA Live. Se yderligere information om arrangementet på train.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA