x

The Burning løfter sløret for cover og ny sang

The Burning løfter sløret for cover og ny sang

The Burning har netop offentliggjort et dæmonisk pave-cover, samtidig med at de lufter det første nummer fra deres kommende plade "Hail The Horde". Det er århusianernes tredje udspil igennem tyske Massacre Records, som bliver udgivet den 22. oktober. Det nye nummer "Bait The Hook", kan høres på bandets nye MySpace.

"Hail The Horde" er produceret, mixet og mastered af Jacob Bredahl, mens Tue Madsen har stået for alle trommeindspilningerne. Bandet udtaler i en pressemeddelese om albummet:

"Det er klart vores mest kompromisløse, rå og naturligt lydende plade endnu. Man kan høre, at det er mennesker, der spiller den her gang. Vi har ladet småfejl blive, vi har ikke brugt triggers, autotunet, soundreplacet eller noget af den slags, og det hele hyler og skramler, men det lyder til gengæld langt mere dyrisk og fandenivoldsk, end det nogensinde har gjort før."

De udtaler desuden, at de rent musikalsk er ovre i noget midthalvfemser groove metal, blandet med tunge rockomkvæd og crossover thrash. The Burning udgav sidst materiale i 2009, hvor de med deres andet studiealbum "Reawakening", fik en god portion opmærksomhed fra både publikum og anmeldere.

Coveret til "Hail The Horde" er lavet af Brent Elliot White (Megadeth, Trivium, White Chapel) og kan ses i sin fulde opløsning her.

Tracklisten til "Hail The Horde" vil se således ud:
1. Godless
2. Bait The Hook
3. Flames Be Your Friend
4. Nihilist Life
5. Swing The Pendulum
6. Wolf Moon (Featuring. Nico from Artillery)
7. Hail The Horde (Featuring. Scott & Bjørn Jensen from Dawn Of Demise)
8. inverted Cross Syndrome
9. Metamorphosis
10. Baptized In Bong Water
11. Turn Or Burn
12. Disownment

The Burning er i øvrigt aktuelle på MTV Headbangers Ball-turnéen igennem Danmark sammen med Invocator og Raunchy i hele september hvor der, i følge bandet, vil blive luftet sange fra "Hail The Horde".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA