x

Duff ude af Jane's Addiction

Duff ude af Jane's Addiction

Ægteskabet mellem den tidligere Guns N' Roses-bassist Duff McKagan og bandet Jane's Addiction varede kun omkring fem måneder, og nu har Duff valgt at forlade bandet for at arbejde på andre projekter.

McKagan begyndte at spille og skrive sammen med Jane's Addiction i marts måned og gik for første gang på scenen med bandet 30. marts i Los Angeles. Han har desuden skrevet med bandet, der er i gang med at forberede deres første album i syv år. Men man kommer næppe til at høre ham spille på den kommende plade.

I en pressemeddelelse udtaler bandet:

"Vi vil gerne sige tak til Duff for at hjælpe os med at skrive sange til vores nye plade. Vi elsker de sange, vi har samarbejdet på - og koncerterne var fantastiske - men musikalsk er vi alle på vej i forskellige retninger. Herfra smutter Duff af sted for at arbejde på sine egne ting, så vi ønsker ham alt det bedste".

Duff McKagan overtog jobbet efter Eric Avery, der efter at have spillet med bandet i to år forlod Jane's Addiction for anden gang. Det vides endnu ikke, hvem der bliver bandets nye bassist, men i følge Perry Farrells Twitter-konto, kan vi forvente et nyt album fra Duff i løbet af efteråret.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA