x

Dj's udgiver hyldest-single til Love Parade-ofre

Dj's udgiver hyldest-single til Love Parade-ofre

Tre af de helt store dj's har valgt at gå sammen for at støtte de efterladte til dem, der under tragiske omstændigheder omkom under dette års techno-festival Love Parade. Det er Paul Oakenfold, Armin Van Buuren og Paul Van Dyk, som under navnet DJ's United udgiver singlen "Remember Love", som udkommer den 11. september i år.

Som følge af, at alt for mange mennesker ønskede at deltage i et arrangement den 24. juli, hvor det er anslået at 400.000 mennesker deltog, udbrød der panik i en smal passage ved en tunnel. Det resulterede i, at 21 mennesker omkom og yderligere 500 mennesker blev såret.

Paul Oakenfold har udtalt til BBC: "Jeg synes bare vi skulle gøre noget for at hjælpe dem. I mange andre musik-genrer har kunstnere samarbejdet, så jeg skrev sangen, og kontaktede Armin Van Buuren og Paul Van Dyk. Jeg tror, at det er den første gang, man har gjort det på dance-scenen, at give tilbage, at hjælpe mennesker."

Udgivelsen skal gerne sætte gang i samme form for opmærksomhed som tidligere samarbejds-velgørenheds bestræbelser, som for eksempel Band Aid, har gjort. Indkomsten fra singlen vil blive doneret til en forening i Nordrhein-Westfalen i Tyskland, som vil hjælpe tilskadekommende og familierne til de afdøde.

Armin Van Buuren har deusden tilføjet, at: "Vores fælles formål er forenet i den forstand, at vi vil udvise en hyldest til de menneskeliv, der var tabt, og at have deres minde til at leve videre på vores udgivelse."

DJ's United udgiver som sagt singlen "Remember Love" den 11. september.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA