x

Malrun fortæller om fremtidsplanerne

Malrun fortæller om fremtidsplanerne

Århus' metalscene har efterhånden fostret et væld af undergrundsbands, og et navn, der for alvor skiller sig ud fra mængden, er kvintetten Malrun, der i august måned udgav deres debut-plade "Beauty In Chaos" her i Danmark. Albummet udgives til december i store dele af Europa, men inden da kan bandet opleves rundt om i Danmark på deres igangværende turné.

Nogle husker måske Malrun fra deres tidligere ep-udgivelser, "Longest Way To Rome" fra 2007 og "Beyond" fra 2008, men der er sket en del med bandets lyd siden da. Hvor ep'erne bød på ren rock, har debuten en hårdere lyd med et tydeligt islæt af metal. Malrun står lige nu for, at begive sig ud på en kort Danmarksturné, og GAFFA har derfor fanget frontmand Jacob Løbner for at snakke lidt om deres eget syn på pladen, og hvad de har af fremtidsplaner:

- Vores problem lige nu er jo at der ikke vildt mange der kender os. Det kan alt sammen nå at ændre sig, nu hvor pladen kommer ud, men de fleste kender i hvert fald ikke det nye Malrun. Lige nu tror folk jo stadig, at vi er sådan et pænt og poleret rockband, der laver sjælere og soul-ballader, ikke?
Noget af det vi skal bruge efteråret og måske også foråret til, er jo at lægge grunden for, at vi kan få et af de større bookingbureauer ind over.

Læs hele interviewet med Malrun her, og oplev dem live på følgende datoer:

17. september - Rock Nielsen, Aalborg
8. oktober - Fermaten, Herning
30. oktober - Kulturgodset, Slagelse


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA