x

Band of Horses overrasker brudepar i Norge

Band of Horses overrasker brudepar i Norge

Det er kun lidt over en uge siden, at Band of Horses gæstede Danmark. Sidenhen har det hesteglade band været en tur i Norge, hvor de i weekenden overraskede et norsk brudepar ved at troppe op i kirken og spille nummeret med den ceremoni-rette titel "Marry Song" fra bandets andet album "Cease To Begin".

Efter sigende er historien bag, at brudgommen Njal skal have friet til sin brud Elin under en Band of Horses- koncert i Oslo tidligere i år. Da brudeparret efterfølgende fandt ud af, at bandet skulle give koncert til en festival i Tromsø samme aften som deres bryllup, skal de have kontaktet bandet og fortalt deres historie.

Ifølge beskrivelsen til det Youtube-klip der har foreviget opførelsen, skal bandet, efter at have hørt omstændighederne, sagt "What the hell", og derefter besluttet at overraske parret. De troppede op umiddelbart efter, at de havnede i Norge, for at spille "Marry Song" under den kirkelige vielse.

Band of Horses, der som sagt gav koncert onsdag den 1. september i Århus, høstede ikke mindre end fem stjerner her på GAFFA for deres optræden.

Se selv det omtalte bryllups-klip her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA