x

Kæmpe dubstep-event i Store Vega

Kæmpe dubstep-event i Store Vega

Vega gentager successen fra 23. april hvor de engelske producere og dj's Skream og Benga gæstede spillestedet som del af et totalt udsolgt event som udelukkende stod i dubsteppens tegn. Også denne gang er et af Londons største navne inden for genren hovednavn for aftenens event, når Digital Mystikz går på scenen i Vega. Koncerten er arrangeret af HLR i samarbejde med Vega.

Dj- og producerduoen Mala (billedet) og Coki er tilsammen duoen Digital Mytikz, som er et af de førende navne på Londons dubstep-scene i øjeblikket. Det skyldes, at de har skabt sig en unik lyd, influeret af blandt andet dub, reggae, jungle og garage, der er kendetegnet ved dyb bass, reggae-inspirerede riddims og mystiske melodier.

Digital Mystikz vil til koncerten blive bakket op af London-rapperen Sgt. Pokes. Yderligere vil der denne aften være mulighed for at opleve dj'en og produceren Loefah, samt det danske dj/producerteam OHOI crew, bestående af JSL aka RUF, 2000F, Kristobal og Tim Driver.

Lyden ligger denne aften i hænderne på lydtekniker Glenn Rottland, som har lovet at der specielt til dette arrangement er lejet ekstra basenheder til lydanlægget i spillestedets store sal.

Dette må siges at være en ren no-brainer for alle som interesserer sig bare en smule for dubstep-genren.

Dubstep-eventet afholdes i Store Vega lørdag d. 9. oktober kl. 22:00 - billetter koster 85 kr. + gebyr og kan købes her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA