x

David Bowies sygdom værre end først offentliggjort

David Bowies sygdom værre end først offentliggjort

Som bekendt aflyste David Bowie sin optræden på Roskilde Festival sidste fredag, og senere aflyste han resten af sin Europaturné, officielt pga. en nervelidelse i skulderen, som også var, hvad Bowie og lægerne i første omgang troede han led af. Men nu oplyser han på sin hjemmeside, at sygdommen var langt værre, og at han måtte gennemgå en hjerteoperation efter sin koncert i Scheesel i Tyskland 25. juni.

Lægerne fandt ud af, at 57-årige Bowie havde en akut forsnævret pulsåre pga. forkalkning, og at han derfor måtte hasteindlægges og få foretaget en ballonudvidelse. Han hviler nu ud i sit hjem.

Bowie udtaler: "Jeg er virkelig træt af dette, for de forrige 10 måneder på turnéen har været fantastiske. Jeg kan ikke vente, til jeg er rask og kan arbejde igen. Men I skal vide: Jeg skriver ikke en sang om dette her."

Bowie har dog haft lidt trængsler på sin turné på det seneste. I Oslo blev han 18. juni ramt i det ene øje af en slikkepind, og i Miami 9. maj omkom en scenetekniker for øjnene af publikum ved en faldulykke.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA