x

Lady Gaga vandt otte MTV-priser

Lady Gaga vandt otte MTV-priser

Rekorden for flest MTV Video Music Award-statuetter på en aften tilhører stadig Peter Gabriel, der i 1987 nappeden ni månemænd med hjem for videoen til singlen "Sledgehammer" samt en Video Vanguard Award. Men Lady Gaga kom tæt på rekorden i går søndag 12. september, da priserne blev uddelt til et show i Los Angeles.

Sangerinden indkasserede nemlig hele otte statuetter - det samme som A-ha i 1986 - blandt andet for Årets Video for "Bad Romance" og bedste kollaboration for "Telephone", hvor Gaga fik hjælp af Beyoncé. Derudover var der også priser til Muse, The Black Keys, Eminem, 30 Seconds To Mars og Jay-Z & Alicia Keys.

Lady Gaga brugte desuden showet til at annoncere titlen på sit kommende album. Efter at have modtaget prisen for Årets Video fortalte hun grædende, at hendes næste udgivelse kommer til at hedde "Born This Way", hvorefter hun sang nogle strofer fra et nyt nummer. Det kommende album forventes klar i 2011.

En anden premiere kom fra Taylor Swift, der fulgte sidste års kontrovers med Kanye West op med at debutere sangen "Forgiveness" til showet. Sangen handlede tydeligvis om rapperen, der sidste år sprang på scenen og tog mikrofonen fra sangerinden for at brokke sig over, at prisen var gået til hende og ikke Beyoncé. Rapperen var til stede til showet, hvor han fremførte nummeret "Runaway", der også var en premiere.

Chelsea Handler var vært til showet, hvor man udover Swift og Kanye også kunne opleve Drake, B.o.B., Justin Bieber og Usher.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA