x

Stoffer & Maskinen tager på efterårstour

Stoffer & Maskinen tager på efterårstour

GAFFA placerede i starten af året Stoffer & Maskinen på vores liste over kunstnere, som vi forventer os meget af i 2010. Bandets selvbetitlede debut fik en firestjernet anmeldelse af vores mand, Ole Rosenstand Svidt, der bland andet konkluderede:

"Musikken kan lidt forenklet beskrives som sofistikeret elektro-pop-rock med elementer af både dub og progressiv rock, mens de kortfattede, prægnante tekster kredser om forholdet mellem menneske og maskine, følelser og intellekt, skrøbelighed og perfektion. Musikken og teksterne giver associationer til navne som Kraftwerk og Mikael Simpson, men også Mews kombination af falsetvokaler og pompøse trommer kommer lytteren i hu. (...) Endnu et bevis på, at den danske rock har det bedre end længe."

Duoen har desuden varmet op for Peter Sommer og leveret en femstjernet optræden ved årets Spot Festival. Nu er Stoffer & Maskinen så ude med singlen, Indeni, der får følgeskab af en musikvideo, der er lavet af Anders Jon, som har kreeret et surrealistisk og morbidt univers, som ledsager til nummeret.

 

I løbet af efteråret tager Stoffer & Maskinen på en større efterårstour, hvor de for første gang selv vil stå på plakaten som hovednavn. Touren bringer duoen og deres faste liveband rundt i hele landet, og Maskinen - der lystrer det borgerlige navn Andreas Sommer - udtaler:

"Vi har nu spillet vores sange i et godt stykke tid som opvarmning for andre bands, men nu hvor rutinen er sat godt på plads, er det også på tide at blive endnu bedre. Vi vil gerne give publikum den allervildeste musikalske oplevelse, og det føler vi efterhånden, at vi godt kan", udtaler Maskinen.

Publikum kan også godt forvente sig, at der kommer et nummer eller to nye numre på i løbet af efteråret. "Vi er så småt i gang med at skrive nyt materiale, og det er altid spændende at prøve det af på et forventningsfuldt publikum", slutter Maskinen.

 

Stoffer & Maskinen besøger følgende steder på deres efterårstour:

17. september: Posten, Odense

15. oktober: Fermaten, Herning

16. oktober: Tante Olga, Randers

23. oktober: Paletten, Viborg (dobbeltkoncert med Vinnie Who)

28. oktober: Lille Vega, København

5. november: Viften, Rødvore

18. november: Studenterhus Århus, Århus

25. november: Kulturstationen, Vanløse

3. december: Godset, Kolding (dobbeltkoncert med Vinnie Who)

 

Se videoen til Indeni her:

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA