x

Marvel Hill varmer op for Erik Hassle

Marvel Hill varmer op for Erik Hassle

De danske elektro-rockere Marvel Hill, der står foran udgivelsen af deres andet studiealbum "There's A Lighthouse At The End Of The World", spiller support for det svenske pop-fænomen Erik Hassle i Lille Vega den 24. september og på Train den 26. september.

Marvel Hills debutalbum "Heartless Is More" fra 2007 blev belønnet med fire stjerner af GAFFAs anmelder Erik Barkman, som skrev:

"Netop den store, massive sound er Marvel Hills væsentligste styrke: Med enkle midler skaber århusianerne en mørk malstrøm af lyd, man hellere end gerne lader sig trække ned i. En god start for de århusianske synthrockere."

Den første single "Now U Know" fra bandets kommende album kan allerede høres på bandets hjemmeside, og det andet singleudspil "The Escapist" udkommer i dag. Sangen er i øvrigt P3's Ugens Uundgåelige i denne uge.

Bandet udtaler, at de har været på lidt af en opdagelsesrejse, hvor hårdheden fra det forrige album er transformeret til et mere drømmende, personligt, men også ærligt udtryk på den nye plade.

Marvel Hill har har denne gang selv skrevet, indspillet, mikset og produceret, og de frie tøjler har givet mulighed for et mere ekstremt album, hvor det poppede er blevet mere poppet, det storladne er blevet mere storladent og til sidst er de rolige passager på den nye plade blevet mere rolige.

"There's A Lighthouse In The End Of The World" udkommer i butikkerne den 10. oktober på A:larm Music, og bandet spiller som nævnt support for Erik Hassle fredag den 24. september på Lille Vega i København og søndag den 26. september på Train i Århus. Billetterne kan erhverves via GAFFA Live, train.dk og i Fona-butikkerne.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA