x

Razorlight-forsanger overrasker i nyt band

Razorlight-forsanger overrasker i nyt band

Forsangeren fra indie-rock bandet Razorlight, Johnny Borell, spillede i lørdags en ikke-annonceret koncert med sit nye band. Det foregik som opvarmning for indie-popbandet The Like på spillestedet Audio i Brighton, England.

Johnny Borells nye band spillede i følge Gigwise fem afdæmpede sange, hvor Razorlight-forsangeren efter sigende skal have været iført en hvid T-shirt og halstørklæde, mens bandets guitarist og bassist var klædt ud som cowboys med store hatte og veste. Razorlight-forsangeren udtalte om musikken:

"Det lyder ikke rigitg som Razorlight - det har mere en americana og Beck-inspiration over sig."

Navnet på bandet er endnu ukendt, og deres koncert blev først offentliggjort en time før. The Like havde annonceret det på deres Twitter-profil:

"Surprise! Den særlige opvarmningsgæst i aften på Audio i Brighton er Johnny Borells nye band. Ikke en joke....De går på om en time."

Der foreligger endnu ingen konkrete navne eller udgivelsesdatoer på noget fra Johnny Borells nye band, mens der fra Razorlight skulle være et fjerde album på vej, som blandt andet skulle inkludere et samarbejde med producer Steve Lillywhite (U2, Dave Matthews Band med flere) og Dave McCracken - her er der dog heller ikke en konkrete udgivelsesdato endnu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA