x

Outlandish udgiver støtte-sang til Pakistan

Outlandish udgiver støtte-sang til Pakistan

Den danske trio, Outlandish, udsender i dag singlen "After Every Rainfall Must Come A Rainbow" på iTunes. Nummeret er kreeret for at skabe støtte til oversvømmelsesofrene i Pakistan.

"Vi gør altid en dyd ud af at hjælpe på vores egen måde. En kreativ måde. Og vi har ikke lavet en åh-hvor-er-det-synd-for-dem-sang, men en standard Outlandish-sang, som handler om, at du skal se fremad, selv om det kan være svært. Du skal være i stand til at se regnbuen efter regnvejret, for det er en helt essentiel menneskelig drivkraft, som forhindrer os i at gå i stå", siger Waqas Qadri fra Outlandish i en pressemeddelelse.

Han har selv pakistanske rødder og har tidligere rejst i områderne, hvor oversvømmelserne nu er værst.

"Det er nogle sindssygt fattige områder. Du møder mænd uden ben og børn, der sulter. Men folk er enormt håbefulde. Det er ret fascinerende, og det gør, at man føler empati og gerne vil hjælpe".

Outlandish har i en årrække arbejdet for verdens udsatte steder, og de forklarer, at de vælger deres samarbejdspartnere med omhu. Denne gang er det Røde Kors, som modtager alle singlens indtægter ubeskåret til deres projekter i katastrofeområdet i Pakistan.

"After Every Rainfall Must Come A Rainbow" er det første nye Outlandish-nummer siden albummet "Sound of A Rebel" fra maj 2009. Det er skrevet af Outlandish i samarbejde med Morten Woods, produceret af Søren Mikkelsen og Jeppe Bisgaard og indspillet i Medley Studios. Alle har arbejdet gratis og fralagt sig alle indtægtsrettigheder.

"After Every Rainfall Must Come A Rainbow" kan købes via iTunes fra i dag.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA