Nyhed

Mani siger undskyld

Primal Scream-bassisten trækker i land og undskylder for at have svinet Peter Hook og Freebass

I sidste uge luftede Primal Scream-bassisten Gary "Mani" Mounfield sine frustrationer med Freebass-kollegaen Peter Hook via sin Twitter-side, og det gik ikke stille af. Efterfølgende lukkede Mani dog siden ned, og nu er han klar med en undskyldning.

Bassisten har sendt en pressemeddelelse ud, hvor han kalder Peter Hook en af sine få, sande venner "i den her møgbeskidte branche", og undskylder for blandet sig i ting, der ikke rager ham.

"Freebass-tingen har skubbet mig ud over kanten og blev fokuspunkt for min modbydelige tirade. 22 år, hvor der er blevet spændt ben, så man er landet med ansigtet i mudderet og er blevet sparket i ansigtet med en støvle vil gøre det ved den mest stabile mand. Jeg håber ikke, jeg har ødelagt vores fantastiske venskab for evigt. Undskyld Pete".


Mani fortsætter med at sige, at han er stolt af det kommende Freebass-album, og at han håber, at han ikke er ved at udvikle sig til en sur gammel rocker.

NME citerer desuden Peter Hook for at sige, at Mani er en god ven og altid vil være det og slutter med spørgsmålet: "Er ingen af jer nogensinde blevet uvenner med en I elsker?"

Freebass udsender deres debutalbum "It's A Beautiful Life" 20. september, og alt tyder på, at gruppen vil forblive opløst, også selvom Hooky og Mani nu igen er på talefod.


ANNONCE