x

George Michael er i fængsel

George Michael er i fængsel

Den engelske sanger George Michael har de senere år haft en del problemer med narkotika, biler og politiet, og nu er der faldet dom i en to måneder gammel sag, der har sendt sangeren i fængsel.

George Michael kørte i juli måned gennem facaden på en fotoforretning i London, og en efterfølgende blodprøve viste, at sangeren var påvirket af cannabis. Man fandt desuden to joints i bilen. Retsagen blev afsluttet tirsdag 14. september, og her blev George Michael idømt otte ugers fængsel.

Michael havde tidligere erklæret sig skyldig i at køre under indflydelse af narkotika, og i en anden retsag tidligere på året fik sangeren frataget sit kørekort i seks måneder. Også her var han kørt galt efter at have røget cannabis.

Men denne gang var straffen en del hårdere. Kørekortet røg i fem år, Michael skal betale en bøde på 1250 pund, og derudover skal sangeren altså sidde otte uger i fængsel.

George Michael påbegyndte afsoningen med det samme, og det forventes at han kommer til at sidde indespærret i omkring fire uger.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA