x

Marilyn Manson-film kommer muligvis aldrig ud

Marilyn Manson-film kommer muligvis aldrig ud

Marilyn Manson har i mere end fem år arbejdet på filmen "Phantasmagoria: The Visions Of Lewis Carroll", men nu ser det ud som om projektet endnu engang er kuldsejlet og måske aldrig kommer til at se dagens lys.

Filmen skulle have været Mansons debut som filminstruktør og handler om forfatteren Lewis Carroll, der i 1865 udgav bogen "Alice I Eventyrland". På rollelisten finder man Lily Cole ("The Imaginarium of Doctor Parnassus") i rollen som Alice, Tilda Swinton ("The Chronicles Of Narnia") som Lewis Carrolls fantasikone og Manson som Lewis Carroll. Mansons ekskæreste Evan Rachel Wood ("The Wrestler") har desuden været på tale i rollen som Alices alter ego, men det vides ikke om det nogensinde kom i stand.

Også burleskdanseren Dita Von Teese medvirker i filmen, der i følge et indlæg på Marilyn Mansons officielle webside nu er lagt på hylden. Avisen Daily Mail mener at vide, at beslutningen er blevet taget efter traileren er blevet vist til potentielle investorer, der har været chokeret over mængden af vold og sex i det 95 sekunder lange klip.

Filmselskabet bag har derfor valgt at lukke ned for produktionen af filmen, og der er ikke noget der tyder på, at den vil blive startet op igen.

Se den kontroversielle trailer her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA