x

Our Broken Garden udgiver andet album

Our Broken Garden udgiver andet album

En ep og et album er det indtil videre blevet til for Our Broken Garden, der er det navn sangskriveren Anna Brøndsted udgiver sine plader under. Men nu er der nyt på vej i form af en single og et kommende album.

Our Broken Garden udsendte de to første udgivelser via engelske Bella Union, der også huser navne som Beach House, Fleet Foxes og danske The Kissaway Trail. Selskabet har været med til at åbne nogle døre i England, hvor bladet Mojo havde albummet "When Your Blackening Shows" på listen over de bedste plader i 2008 og en stribe andre medier gav albummet flotte anmeldelser.

Selskabet udgiver også det kommende album, der er indspillet af Brønsted i samarbejde med de faste samarbejdspartnere Søren Bigum og Moogie Johnson samt Fridolin Nordsø (The William Blakes), Morten Svenstrup (Under Byen), Poul Terkildsen (Tina Dickow) og Søren Poulsen (Peter Sommer).

Det samlede resultat, "Golden Sea", udsendes 18. oktober, men allerede nu kan man på MySpace høre albummets første single, der har titlen "Garden Grow".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA