x

Jerry Lee Lewis spiller i Haderslev

Jerry Lee Lewis spiller i Haderslev

Pianisten med tilnavnet The Killer fylder senere på måneden 75, men det ser ikke ud til at være nogen hindring for Jerry Lee Lewis, som er aktuel med albummet "Mean Old Man". Det er det andet fra Lewis, siden han i 2006 med succes genoplivede sin karriere. Til november lægger pianisten endnu engang vejen forbi Danmark, og denne gang er det i Haderslev, man kan opleve rocklegenden.

Jerry Lee Lewis' vilde karriere er veldokumenteret ikke mindst i filmen "Great Balls Of Fire" fra 1989. Men fra midten af 90'erne og omkring ti år frem var der relativt stille omkring den flamboyante pianist, der pludselig kom tilbage med albummet "Last Man Standing". Her fik Lewis hjælp af navne som Jimmy Page, B.B. King, Ringo Starr, Kid Rock, tre medlemmer af Rolling Stones og mange flere på et album, der generelt blev rost og sammenlignet med Johnny Cashs comeback med American Recordings-serien.

Albummet var dog ikke en enlig svale, og også på "Mean Old Man", der kom tidligere på måneden, er der fyldt med stjerner. Igen var der i rockpressen enighed om, at The Killer stadig er i forrygende form, så det er altså en rocker i fin form, der senere på året vender tilbage til Danmark.

De senere år har Lewis foretrukket at give koncerter i København, men sådan bliver det ikke denne gang. Det er nemlig Haderslev Idrætscenter, der skal lægge scene til koncerten med Jerry Lee Lewis 12. november. Billetter kan købes fra 16. september hos Billetnet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA