x

Sparkling samarbejder med Marilyn Manson-producer

Sparkling samarbejder med Marilyn Manson-producer

Den danske elektro-duo Sparkling udsendte i slutningen af maj deres debutalbum "Waiting For An Accident", der byder på lettere teatralsk elektro-rock med storladen vokal. Nu har Sparkling fået gang i et markant samarbejde, nemlig med den canadiske producer Dave "Rave" Ogilvie, i første omgang om et remix af duoens "The Hunger" fra debutalbummet.

Ogilvie er ikke nogen hr. hvem som helst. Han startede karrieren som producer, guitarist og co-sangskriver for industrialpionererne Skinny Puppy og har siden samarbejdet med markante navne som Marilyn Manson og Nine Inch Nails som producer, mikser og tekniker – bl.a. var han co-producer på Mansons gennembrud "Antichrist Superstar", ligesom han sammen med Nine Inch Nails’ Trent Reznor remixede David Bowies "Heart’s Filthy Lesson". Han har desuden arbejdet med navne som N*E*R*D, Ministry og Mötley Cruë, ligesom han er tekniker på den tidligere Rage Against The Machine-vokalist Zack de la Rochas solo-debut.

– Vi er ret vilde med mange af de navne, Dave har arbejdet sammen med, så derfor var han på vores top fem over producere, vi gerne ville arbejde med, fortæller sanger Carsten Bentzen (tv. på billedet) fra Sparkling til GAFFA.dk. – Så vi sendte vores album over til hans manager og fik næsten omgående svar fra ham selv. Og han var frisk. Han kan godt lide, at vi blander elektronik, rock og lidt støj og ikke er særlig poppede.

I første omgang har Ogilvie fået frie hænder til at remixe "The Hunger", en af de mere dystre sange fra debutalbummet. Remixet udkommer på en ep med tre nye numre og forventes ude i Danmark hen mod vinteren. Samtidig vil duoen, hvis andet medlem er keyboardspiller/programmør Jens Christian Madsen, bl.a. gennem Dave Ogilvies manager arbejde på muligheder for at udsende albummet internationalt. Desuden har Sparkling og Ogilvie planer om at fortsætte samarbejdet på Sparklings næste album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA