x

Faith No More lukker og slukker

Faith No More lukker og slukker

Efter elleve års pause blev Faith No More i 2009 gendannet for at tage på en verdensturné, der blandt andet bragte dem forbi Roskilde Festival. Ikke overraskende dukkede der hurtigt rygter om et nyt album op, men nu kan bandet meddele, at Faith No More igen vil blive opløst, når den igangværende turné er afsluttet.

Det er keyboard-spilleren Roddy Bottum, der via sin Twitter-konto har meddelt, at bandet igen vil lade sig opløse, når de har spillet en koncert i Chile 5. december. Dermed er planerne om at indspille en opfølger til "Album Of The Year" fra 1997 droppet, selvom Bottum ifølge NME har udtalt til en chilensk avis, at han syntes det var en god idé at begynde at indspille igen.

Mike Patton udtalte ellers fra scenen i Finland i juli, at de var igang med deres sidste koncert nogensinde. Men efterfølgende er der kommet en koncert i Hollywood og en i Chile på programmet, der så nu kaldes den sidste nogensinde på en turné, hvor bandets oprindelige vokalist, Chuck Mosley, i april 2010 for en enkelt aften sang med Faith No More.

Faith No More kan opleves for sidste gang 5. december i Santiago, Chile.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA