x

Nas fortæller om The Lost Tapes' efterfølger

Nas fortæller om The Lost Tapes' efterfølger

Queensbridge-rapperen Nas udgav i 2002 pladen "The Lost Tapes", som var tolv kasserede numre fra tiden mellem de to albums "I Am" og "Stillmatic". Mange fans vil nu blive glade for at høre, at den nu bliver fulgt op af en toer. Nas har via MTV-vært Shaheem Reid offentliggjort udgivelsesdatoen på efterfølgeren til det succesfulde restmateriale. "The Lost Tapes: Vol. 2" ser nemlig dagens lys den 14. december.

Det blev først offentliggjort via Shaheem Reids Twitter-profil, hvorefter rapperen selv bekræftede det på sin egen Twitter-profil. Nas skrev: "Den kommer.....LOST TAPES VOLUME TWO".

Lyrikeren hentydede allerede i juni måned til, at der kunne komme en efterfølger til "The Lost Tapes", da han blev interviewet af en radio-station i Las Vegas. Her udtalte han blandt andet, at det eneste han manglede for at lave en efterfølger var at samle tolv sange fra det materiale, han havde liggende.

På "The Lost Tapes" samarbejdede Nas blandt andet med Kanye West, The Alchemist og Trackmasters med flere. GAFFAs anmelder Christian Grubert skrev følgende lovprisende ord i sin fem-stjernede anmeldelse:

"Sjovt nok er det blevet til det bedste Nas album siden "Illmatic", i kid u not! Hvis skyld det er disse numre tidligere er blevet sløjfet er ikke til at sige, men vedkommende burde fyres. "Lost Tapes" viser en Nas i uhyggelig lyrisk form, på det niveau er det få der kan røre ham. Om det handler om at kigge dybt i flasken "Drunk By Myself", et dybt personligt brev til sin far "Papa Was A Playa", et nærværende blik på sine omgivelser "Purple", eller om følelserne omkring en fødsel (sin egen) på det skjulte sidste nummer "Fetus - Belly Botton", så er Nas uhyggeligt præcis og enormt velmalende med ord. Åh ja og så er produktionerne perfekte rammer."

Om rapperen har gemt ligeså solidt materiale til "The Lost Tapes: Vol. 2", må vi vente med at høre til den 14. december.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA