x

Loppen fejrer (snart) fødselsdag

Loppen fejrer (snart) fødselsdag

Burnouts har ramt fædrelandet igen – efter en mindre afstikker til det nordiske. Det benzinstinkende band har nemlig just været i Oslo og Stavanger, hvor de gjorde Helvede hedt for nordmændene. Og for at bevare den supergode forbindelse til scenegulvet, spiller bandet op til bal den 26. maj på Loppen – i en heeelt ny sammensætning, specielt designet som en larmende hyldest til nyligt afdøde Joey Ramone: den legendariske københavnske enfant terrible Peter Peter, er nemlig med på guitar, og trommeslageren Piet, fra Hotrod Moses spiller også med i det – til lejligheden sammensatte – band. Udover Burnouts, kan interesserede nyde de karismatiske syrehoveder i On Trial, Heatfarm, President Fetch, Powergrill og mange andre. Entreen bliver på sølle 30 danske kroner – så vær dér, og vær firkantet.

Faktisk kan Burnouts opleves allerede inden Joey Ramone-hyldesten – nemlig til Loppens fødselsdag den 17. maj, hvor de træder op (i vanlig sammensætning) sammen med surfrrockerne i The Tremolo Beer Gut – entreen er fri, vejret er dejligt: så afsted med sig!

Burnouts springer i øvrigt med en efterfølger til den hæsblæsende debut Go Go Racing, engang i oktober. Også det nye album vil udkomme på selskabet Bad Afro Records.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA